Kalender

Aktivitets Information:

 • lör
  14
  maj
  2022

  Egen MC-tavla på väggen -turen

  Plats: Meddelas efter bokning
  Obs eventet är ändrat och måste skjutas på. Vi skjuter på det ett (1) år framåt men hoppas det är genomförbart redan i sommar. Ha koll på eventets uppdateringar så ses vi.
   
  Vad är väl en egen tavla på väggen?
  – Njutning varje gång man ser den?
  – Onödig lyx?
  – Vacker?
  – Något du inte unnat dig förut?
  – Något du har råd med?
   
  Välkommen att vara med på vår tavel-tur, där vi åker tillsammans och fotograferar i ett par härliga landskap. Turen arrangeras av samma fotografer som arrangerade den tidigare fototuren. Tomas Kullström och Rikard Strömmer, de delar på arbetet och fotar halva tiden var. 
  Vi har några bra foto-locations planerade med fina scener och vackra landskap. Bra utrustning, musik, fika och gott om tid.
   
  Det enda du betalar för är priset för en inramning med bild av högsta kvalitet.
  1277 + 120 = 1397 kr färdig inramad bild i 30×40 cm ram + baryta, eller
  1471 + 120 = 1591 kr för färdig inramad bild i 40×50 cm ram + baryta.
  Vill du ha ännu större format, se Crimson.se för priser:
  https://crimson.se/produkter/montering-inramning/berlin-ramning
   
  Ingår: Bästa kvalitet åldringsbeständiga pigment-färger, print-teknik, bildanpassning till media och färg, åldringsbeständigt bomulls-baserat baryta media, montering i ram med standardformat, plast-glas, passepartout. Kolla gärna hur bilderna blir genom att hälsa på MCE (i samband med Tisdagsfikaturerna kl 18 varje Tisdag) och ta ett steg förbi bardisken vid ingången, den stora tavlan där är framställd på detta sätt med antireflexbehandlat glas. Den lilla tavlan är med vanligt matt fotopapper.
   
  Som tillval finns antireflexbehandlat glas.
   
  Anmäl gärna ditt intresse till rikardcore (@) gmail.com så skickar vi betaluppgifter.
  Du har bokat din plats först när du betalat.
   
  Turen blir av även om bara 2 personer bokar, det enda som händer i så fall är att du får mer tid med varje fotograf, och fler bra bilder att välja mellan!
   
  Vid risk för regn flyttar vi fram.
   
  Avbokningsregler: du får 100% tillbaks om du avbokar före 10 * 24h innan turens start. Sedan minskar summan som återbetalas med 10%-enheter för varje dag som går. Dvs 90% åter före 9 dygn innan, och 0% åter om du avbokar senare än 24h innan.
   
  Varmt välkomna!