MCE Fototuren

Välkomna till en härlig vårtur som lämnar bestående minnen!
 
Du är välkommen att vara med på vår foto-MC-tur, där vi åker tillsammans och fotograferar i härliga landskap. Turen arrangeras av samma fotografer som arrangerade den tidigare fototuren. Tomas Kullström och Rikard Strömmer, som fotar halva tiden var.
 
Vi har fått ja från Peter Deleter (erfaren duktig turledare), som ställer upp som ledare för själva MC-körningen!
Vi har några bra foto-locations planerade med fina scener och vackra landskap. Bra utrustning, musik, fika och gott om tid.
Vi kör MC i lugnt tempo, njuter av våren, svänger förbi foto-locations och planen är att sedan avsluta tex på ett slott som har bra mat och trevlig miljö där man kan äta och snacka om man vill.
Vid foto-locations bjuder vi på enklare fika med något att dricka till.
 
Anmälan:
Boka genom att Swisha till 0732542143
Skriv F22 + ditt namn som meddelande.
 
  • Early Bird: Som medlem i MCE, Rapido eller MC-turer runt Stockholm betalar du bara 120kr om du bokar senast 2022-04-13 Early bird under samma period är 200kr för alla andra.
  • Normalpris: Bokar du efter 2022-04-14 fram till och med 2022-04-07 kostar det 200kr för medlemmarna enligt ovan och 300kr för alla andra.
  • Late Bird: Bokar du efter 2022-04-07 kostar det 300kr för medlemmar och 400 för alla andra.
 
Tänk på:
För att vara med behöver man också ha tvättat sin MC någon av de senaste dagarna så att den är ren! Det är värt att du tar hand om dig, hojjen och dina MC-kläder, allt syns på bilderna.
 
Detta ingår:
Bra fotografer, trevlig tur, enklare fika, Bilder som du fritt får använda i alla icke kommersiella sammanhang, vilket gäller alla bilder vi färdigställer som du finns med på.
Fotona som tas är i tavel-kvalitet, så om du vill få ut maximalt av turen och du ser någon bild som du gillar, finns möjlighet att beställa just den bilden som tavla.
 
För vad är väl en egen tavla på väggen?
– Njutning varje gång man ser den?
– Onödig lyx?
– Vacker?
– Något du inte unnat dig förut?
– Något du har råd med?
 
Det enda du betalar för är priset för en inramning med bild av högsta kvalitet.
1397 kr färdig inramad bild i 30×40 cm ram
1591 kr färdig inramad i 40×50 cm ram
2300 kr färdig inramad i 60×80 cm ram.
Vill du ha ännu större format, se Crimson.se för priser:
https://crimson.se/pro…/montering-inramning/berlin-ramning
 
Ingår:
Bästa kvalitet åldringsbeständiga pigment-färger, print-teknik, bildanpassning till media och färg, åldringsbeständigt bomulls-baserat baryta media = det material som printas på, montering i ram, syrafri passepartout.
Montering sker med syrafria material, skyddshandskar på etc, så tavlorna håller länge.
Som tillval finns antireflexbehandlat glas av en modell som kallas museumglas eller artglas som konstgallerier använder.
Om vi ser att det är risk för regn flyttar vi fram turen.
 
Avbokningsregler:
Du får 100% tillbaks om du avbokar före 10 * 24h innan turens start. Sedan minskar summan som återbetalas med 10%-enheter för varje dag som går. Dvs 90% åter före 9 dygn innan, och 0% åter om du avbokar senare än 24h innan.
 
Varmt välkomna!
/Rikard Strömmer
 
Please follow and like us: