Klubben

MCE i Järfälla är klubben för alla hoj intresserade. Typ av hoj spelar absolut ingen roll, inte ens krav på att man ska ha en hoj. Men ett intresse för mc, mc-åkande och mc-kulturen är så klart viktigt. Vi är ju ändå en mc-klubb, med ca 200 medlemmar i olika åldrar, tjejer och killar med olika yrken. MCE är ansluten till SMC och Svemo för vi vill så klart stödja organisationer som verkar för oss mc-åkares bästa.

Alla i klubben är inte så aktiva, men vi är ett stort gäng som kör olika typer av hojar, allt från Enduro, Grussprättar, Touring, Sport, Racing till tunga Custom. Flera i klubben har allt från 1 till 5 hojar i garaget, var sak har sitt användningsområde.

Under den underbara sommarperioden så träffas vi för fikaturer, banåkning, grusturer, helgturer eller för de riktiga entusiasterna, sanddynskörning i Sahara. Dessutom så har vi vår anrika fina kåk, Görvelns gamla skola i Järfälla, där vi träffas för månadsmöten, tisdagsfika eller ordentliga fester.

Intresserad? Titta i Händelsekalendern och kom ned till kåken förslagsvis på ett månadsmöte och kolla in vilka vi är. Även ”ännu icke medlemmar” är välkomna att hänga på alla aktiviteter eller hojturer på de mest underbara vägarna i Stockholms närhet. För även om det är riktigt skoj att gasa runt själv, så kan vi lova att det blir en ännu större upplevelse tillsammans med likasinnade.

MÄLAREN RUNT
Tredje helgen i augusti är det Stockholms största Hojevent – Mälaren Runt. Under hela helgen  kan vi erbjuda tältplatser, mat och dryck och gott sällskap. Skriv ett mail och tala om hur många ni är och när ni kommer så möter vi upp er! Välkomna