Bli medlem

Välkommen till vår klubb! Vi vill att många ska kunna njuta av gemenskapen i vår klubb. Därför är det också relativt enkelt för dig att bli medlem.

Vi har inga speciella krav på typ/modell av motorcykel du kör (du behöver inte ens ha en motorcykel för att bli medlem). Det viktiga för oss är att du är en person som gillar att umgås och ha kul på ett ”enkelt” sätt. Kvinna, man, ung som gammal – spelar ingen roll. DU är välkommen.

Vår klubbs huvudinriktning på verksamheten är = Racing, Touring, Turer, Resor och fester i motorcykelkulturens tecken.

Hur gör jag för att bli medlem?

För att bli medlem i MCE behöver du närvara vid 2 månadsmöten, vi vill att både du och vi känner att det är rätt.

Månadsmöte hålls den första helgfria tisdagen i varje månad (vissa uppehåll kan förekomma så kolla händelsekalendern som du hittar på www.mce.se). Redan från första mötet så har du möjlighet att följa med på alla klubbens aktiviteter, vid det andra kan du bli du invald.

Vad händer när jag fyllt i formuläret och tryckt på ”skicka”?

När du fyllt i alla uppgifter och tryckt ”skicka” så kommer någon från MCEs styrelse kontakta dig via mejl så fort som möjligt. Kontaktuppgifter till vår medlemsansvarige, Daniel Lindkvist, bifogas samt uppgifter om nästa månadsmöte. Skicka in alla dina övriga frågor och undringar så fixar vi snabbt svar.

Vad kostar medlemskapet och vilka förmåner får man som medlem?

Enskild medlem: 300 SEK/kalenderår*
* En tilläggsavgift på 300 SEK/kalenderår påförs medlemsavgiften om medlem inte kan/vill/orkar/har möjlighet att bidra till en (1) klubbaktivetet per år. Medlemsavgiften blir då alltså totalt: 600 SEK.

Familjemedlemskap: 500 SEK/kalenderår*
* En tilläggsavgift på 500 SEK/kalenderår påförs medlemsavgiften om medlem inte kan/vill/orkar/har möjlighet att bidra till en (1) klubbaktivetet per år. Medlemsavgiften blir då alltså totalt: 1000 SEK.

Vad räknas som en klubbaktivitet
En klubbaktivitet kan exempelvis vara att arrangera en MC-tur, bidra till underhåll av klubblokalen och dess omgivning, arrangera och/eller städa efter en fest, ordna med veckofika mm. Styrelsen förbehåller sig rätten att avgöra vad som räknas som en klubbaktivitet. Om styrelsen anser att en anmäld klubbaktivitet inte kvalificerar sig som en sådan meddelas det via mail.

Hur slipper jag tilläggsavgiften?
Genom att registrera utförd klubbaktivitet i angiven WEBFORM på www.mce.se – under klubben/medlemmar hittar du ”Jag har bidragit” och där fyller du i vad du gjort. Endast genom att registrera din klubbaktivitet här undviker du tilläggsavgiften. Ingen annan kommunikationsform accepteras. Är klubbaktiviteten inte registrerad innan 1 december varje år så ska du betala tilläggsavgiften. Efterregistrering godtas inte.

Förmåner
MCE jobbar hela tiden med att ordna fantastiska förmåner åt våra medlemmar. Vid medlemskap informeras du skriftligen om alla dessa förmåner i detalj. Men för att nämna några ..

  • Bra medlemsrabatter hos allt från lokala verkstäder och körskolor till schyssta tatueringsateljéer.
  • Klubbsponsrade bandagar på Gelleråsen, resor i klubbens regi samt andra stora event som klubben deltar i.
  • Inbjudningar till fester, hojresor och andra event.
  • Rabatt på medlemsavgiften i SMC.
  • Tillgång till klubblokalen – även för privata syften.

Har du ännu inte bestämt dig? Kolla då in vår Facebooksidas foton, inlägg och kommentarer – så förstår du varför du bör bli medlem på en gång.

Ännu en gång – tveka inte –  VÄLKOMMEN!