MCE anordnar Poker-run

Hojåkning, tävling, välgörenhet, priser, taco buffé och allmänt mys nere vid kåken på en och samma dag! Kan det bli bättre? 🙂

Nu styr vi i ungdomssektionen upp ett Poker-run med avslutande taco buffé för oss härliga MCE:are och alla andra som älskar oss!

poker_runEtt Poker-run går till så att man blir tilldelad en karta med olika checkpoints som man ska ta sig till med hojen. Vid varje checkpoint som man har tagit sig till blir man tilldelad ett spelkort som man sedan spelar ut när man tagit sig i mål. Den som har bäst pokerhand vinner, spelet handlar mest om tur, dock finns det möjlighet att byta ut ett par kort och öka sina chanser att vinna när man tagit sig i mål…

Förutom att ha en rolig dag tillsammans så är ett annat viktigt syfte med denna tävling att samla in pengar till välgörenhet. Därför tar vi en deltagaravgift på 200:- där all vinst går till UNICEF. I avgiften ingår taco buffén!

Om denna tävling blir lyckad så kör vi med stor trolighet nästa år igen, och väljer då att stödja en annan organisation som vi också tycker gör ett bra, viktigt arbete.

Samling för tävlingen är nere vid kåken klockan 10.00. Clutch out mot checkpointsen är 11.00 och man har till 14.30 på sig att hämta ut sina kort innan man ska vara i mål i klubben.

Anmäl dig på facebook-evenemanget:
https://www.facebook.com/events/1449073005356686/?context=create&source=49
eller maila ungdomssektionen@mce.se om du tänker delta så vi vet hur många kort m.m. som behövs!

MC-boden, Handelsboden och Probike har sponsrat med grymma priser och hjälp med denna tävling, tack! 🙂

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *