MCEternal Love

Alla hjärtans dag 2021. Snart ett år sedan Corona-pandemin bröt ut. Då, för ett år sedan, fyllde vi våra sociala kanaler med bilder och kärlekshälsningar till våra hojar.

Det var så fint att se alla härliga bilder och hjärtliga budskap. Och det kanske är ännu viktigare idag. Så här ett år senare. Att vi fortsätter att slösa med kärlek och omtanke till varandra. För visst är det så – vi saknar!

Det finns så mycket glädje och gemenskap i vår klubb. Vi får inte glömma allt vi har. Allt vi är. Fortsätt tänk positivt. Fortsätt sprida glädje och energi.

För det smittar. Och just den smittan vill vi ju faktiskt gärna ha!

Under 2020 har vi trots allt kunnat hålla en del sköna event, köra hoj och fika tillsammans. Stort tack till alla som arrangerat, deltagit och gjort det till något kul och MCE galet – trots strikta restriktioner.

På senare tid har vi umgåtts regelbundet digitalt via ZOOM (After Works, månadsmöten, Quiz). Vi har kunnat vara ”nära” och ha kul på cyber-vägen.  Och har du ännu inte deltagit – GÖR DET! Det är supermysigt!

Vi i styrelsen vill sända all vår kärlek till er. Qch tacka för ert stöd och tålamod genom denna minst sagt annorlunda tid.

Vi ska fortsätta vara rädda om varandra och hålla avstånd. Men framförallt – VI SKA HÅLLA UT!

Som ordförande i MCE, och med styrelsen bakom mig, önskar vi er alla en fantastiskt kärleksfull alla hjärtans dag!

Och glöm inte … Snaaaaaart är våren här …

Hjärtliga hälsningar,
Petra Ölvestad, Ordförande MCE

Please follow and like us: