East Latvia 2013

FULLBOKAT – 11 anmälda – Kölista finns……..

Offroad utflykt i östra Lettland. Vi kör på små grusvägar och stigar från Riga och en rundtur i östra Lettland. Vi stannar till vid vallgravar från första världskriget, underjordiska militärbunkrar, gamla sovjetiska radarstationer, gamla fästingar och andra intressanta platser från andra världskriget och fd Sovjetiska militärbaser.

Totalt ca 70 mil på 4 dagar, övernattning på hotell vissa erbjuder möjlighet till bad i trätunna, bastu och ”sot-bastu” och kan vara en skön avkoppling efter en lång dags körning.

Lunchen äts ute i det fria som en picknick. På denna tur så ingår det en servicebil som kan köra ditt bagage. Bilen hämtar våra saker i hamnen i Riga. Jag rekommenderar att du kör en liten offroad cykel. Tankning minst var 10:e mil.

Denna gång kör vi med Lettisk guide.

Latvian MC Tour

Vi åker den 11/8 klockan 17.00 från Stockholm och kommer fram till Riga den 12/8 klockan 11.00
Återfärd den 15/8 klockan 17.00 från Riga och åter i Stockholm den 16/8 klockan 09.30

Innan turen så erbjuder vi en gratis konditions besiktning av din motorcykel. Du får en offert på vad det kostar att byta det som behövs inför resan. Du måste lämna din motorcykel 10 dagar innan avresa. Detta är obligatoriskt. Vi vill inte bli stående längs med vägen pga av slarv med underhållet av din motorcykel.

Total kostnad färja, hotell, mat, guide, servicebil 5400:-/person. I samband med anmälan så skall det betalas in 1600:- i handpenning. Resterande 300 LVL skall betalas kontant vid ankomst i Riga.
Det finns även ett all inklusive paket. Detta innefattar, hyrhoj, hojkläder, färja, hotell, bensin, mat, servicebil, guide, Detta kostar 17.500:-/person och kan faktureras som konferens.

Påanmälan till magnus@bellinghamfastigheter.se

Vänta inte som några gjorde förra året så länge att platserna tog slut….

 

Please follow and like us: