Wolfsschanze tour -13

FULLBOKAT – 14 anmälda – Väntelista finns………..

Offroad utflykt på östfronten. Vi tar oss på små grusvägar och stigar från Gdansk fram till Hitlers fd högkvarter på östfronten kallat ”varglyan” som ligger i fd Ostpreussen och tillbaka till Gdansk. Totalt 72 mil på 4 dagar, övernattning på hotell, lunch på restauranger längs med vägen. Du måste transportera all din packning själv. Jag rekommenderar att du kör en liten offroad cykel. Tankning minst var 10:e mil.

Wolfschanze

Vi åker den 7/7 klockan 18.00 från Nynäshamn och kommer fram till Gdansk den 8/7 klockan 13.00
Återfärd den 12/7 klockan 18.00 från Gdansk och åter i Nynäshamn den 13/7 klockan 13.00
Alla tankställen, restauranger och hotell är märkta med waypoints.

Hela turen finns som spår för din gps.

Innan turen så erbjuder vi en gratis konditions besiktning av din motorcykel. Du får en offert på vad det kostar att byta det som behövs inför resan. Du måste lämna din motorcykel 10 dagar innan avresa. Detta är obligatoriskt. Vi vill inte bli stående längs med vägen pga av slarv med underhållet av din motorcykel.

Kostnad för färja och hotell är 3000:- vilket skall betalas in som handpenning vid bokning av turen. En partykväll i Gdansk den 11/7 och en dag på Polens riviera Gdynia/Sopot den 12/7.

Det finns även ett all inklusive paket. Detta innefattar, hyrhoj, hojkläder, färja, hotell med frukost, bensin. Lunch och middag är inte inkluderat

Det kostar 15.000:-/person och kan faktureras som konferens.

Vänta inte som några gjorde förra året så länge att platserna tog slut….

Påanmälan till magnus@bellinghamfastigheter.se

Please follow and like us: