Mälaren Runt 2021

Du kör väl hela varvet runt?
 
Det har ju blivit tradition att vi, MCE – motorcykelentusiasterna – Stockholms största märkesoberoende klubb – i Järfälla, har det stora nöjet att få agera officiell målgång för Mälaren Runt.
Där samlas alla härdade hojåkare som pallar med att köra hela varvet. På plats arrangeras diverse trevligheter. Det finns mat, kalla och varma drycker till försäljning, utställare och underhållning med livemusik.
 
Utställare: AJP Nordic presenterar PR7 och SPR310R se info på https://ajpnordic.eu
Underhållning: Lola Carlsson se https://showmind.se/
 
Om så önskas finns även möjligheter för camping hos MCE både natten inför och efter Mälaren Runt, maila malarenrunt@mce.se. Om ni campar fredag till lördag kan ni haka på en gemensam körning till starten i Solna, men anmäl gärna i förväg till klubben så att du är garanterad campingplats på klubbens gård.
 
Vi kommer att ha gemensam körning från Kåken, kom till samlingen vid Kåken kl 9.15 så startar vi en gemensam färd till starten vid Pampas. Kommer man tidigare finns det tid för en kopp kaffe.
 
Planen är att vi startar en halvtimma före ordinarie start (alltså kl 10.30) för att slippa köbildning.
Som förra året tar vi en bensträckare vid Turinge, besöker Sulas MC, äter lunch vid Strängnäs hamn och genar till Enköping (bensträckare vid Strul) för att komma till Kåken innan den stora rusningen.
 
Ni som inte vill/orkar komma till Kåken så kom till Pampas vid kl 10 så vi kan umgås lite innan vi far ut på färden
Please follow and like us: